Tips

Såhär i sommartid vill jag passa på att tipsa om en tjej som bland annat bloggar om loppisar och butiker kring Helsingborg. Gå in HÄR om ni behöver inspiration eller vill tipsa om bra loppisar eller mysiga ställen som ni känner till där omkring! Jag ska dra med mig mamma till alla dessa guldgruvor nu när jag har vägarna neråt så småningom =)

Jag har varit så ofta på Röda korsets second hand här i stan nu att jag har svårt att hitta mer jag vill ha så i tisdags när både Gustav och jag var lediga cyklade vi till en annan loppisbutik i närheten =) De hade egentligen inte öppet då, men Gustav känner de som har butiken lite så vi fick ta oss en titt iaf. Jag fyndade två gamla lakan med spets och monogram, ett jättefint gammalt fat (som jag ska använda till kakfat) med rosmönster från Rörstrand och ett gäng metallformar till kakor som antagligen mest kommer att användas som värmeljushållare.. Allt detta för endast 40 kr! Det kallar jag fynd! Så dit kan jag nog tänka mig att gå fler gånger..

En liten fundering angående dessa lakan bara.. De ser ut som vanliga lakan men det stod att de var överlakan. Vad fasen är det? Nån som vill upplysa mig? 

Men usch, jag känner mig som en gammal kärring med allt detta loppistjat..

Förresten, tänk att lilla Louisa, min gamla klasskompis, ska gifta sig! Hoppas att detta ska kunna inspirera en och annan, höhö.
Kommentarer
Madeleine

Hmm, överlakan... Kan det inte var såna man bara viker över kanten på täcket? Alltså du lägger lakanet under täcket och sen bara viker ner en kant som syns högst upp vid kudden?Klart vi kan göra sushi :D Det tackar jag aldrig nej till! Kram

2010-06-19 @ 00:16:19
URL: http://frokencederberg.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0