36 dagar kvar..

Om bebben är punktlig vill säga. Och det hoppas vi ju. Jag vill helst ha en augustibebis :) Kunde inte bestämma vilken bild jag skulle lägga upp för jag ser precis lika trött, tjock och grisrosa ut på alla jag tog, haha! Jenny-Ann efterlyste i alla fall en update med magbilder så here it is kära du.

Imorse försov jag mig till halv åtta (!!). Inte bra eftersom jag skulle jobba öppning och alltså började kvart i. Tur att jag har en så fantastiskt bra man som kunde köra mig dit! Blev endast tre minuter sen ;) Prioriterade sminket och sket i frukost.. Stackars bebisen. Fast kroppen fattade nog ändå inte att jag var vaken förrän lagom till rasten så det gjorde inte så mycket. Har haft så himla trevliga kunder idag så jag har njutit av att jobba (till skillnad från igår, hrrmm..)! Nu är jag ledig i två dagar. Så. Jäkla. Skönt.

Eftersom vi ska flytta nu den första så borde jag väl börja packa (har inte packat en enda låda..) men just nu måste jag bara få sooova lite. Eftermiddagslur it is!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0