Begravning

Igår var vi på begravning för mormor. Det var fint, men jobbigt såklart. Arvid var superduktig i kyrkan, men var inte alls på humör på middagen efteråt. Han tyckte nog att det var för stimmigt. Man märker verkligen att han trivs bäst hemma för tillfället. Han jollrar och är mycket gladare då. Men sånt där går väl lite i perioder säkert. Nu upptäcker och undersöker han saker runt omkring sig mer än tidigare så inte konstigt att det blir för mycket intryck för honom ibland.Trött kille med flugan på sniskan, hihi..

Kalaskillen

Nu ska vi förvisso inte på något kalas imorgon utan på begravning, men man kan ändå klä upp sig lite tycker Arvid och jag så ikväll har vi provat kläder här hemma. Flugan hittade vi i mormors lägenhet när vi rensade där.Busunge

Tänkte att jag får väl uppdatera lite här nu i helgen så ni inte undrar var jag blir av. Mamma har varit på besök ett par dagar och det var skönt eftersom Gustav är iväg hela tiden nu. Ekborg-turné it is!

Arvid har lärt sig ta tag i sin geting ordentligt nu och han försöker ta den till munnen ibland. Nu sedan han har lärt sig det tycker jag att han har händerna öppna mycket oftare än tidigare. Han ler och jollrar mycket varje dag också. Det händer så mycket för tillfället i hans utveckling.. så kul att se (samtidigt som jag tycker det är synd att Gustav missar så mycket)! Igår skrattade han till lite. Det låter mest lite tvekande "hö hö hö" än så länge. Det fastnar liksom lite i halsen än så länge.

Här tränar han nacken i gymmet.. inte så jättepopulärt, men korta stunder går bra :)

Tomtenisse

Iiih, har tagit så fina foton på lillfisen i tomteutstyrsel idag! Fast de tänker jag inte visa här än.. ;P

Visar Arvids doppresenter istället.Babysittern fick han också i doppresent om ni undrar varför den är med på bild. Funkar både att busa, mysa och sova i!

Ja, tack!I Love MQ <3

Ps. Kära tomten, jag har varit ganska snäll i år!

När man tvivlar..

Ja, då kan det vara bra att påminna sig om gamla tider.. :P

http://matildasusanna.blogg.se/2009/september/konstnarer-jobbar-bast-pa-natten.html#comment

http://matildasusanna.blogg.se/2009/july/utkast-i-brist.html#comment

Vad vore jag utan dina andetag?

Arvids dop

Igår döptes vår Arvid Gustav Lukas Hedelund. Han skötte sig bra både i kyrkan och på kalaset. Han blev lite arg när han fick vatten på huvudet, men annars skrek han nästan inget ;P Gustavs kompis Patrik sjöng "Du vet väl om att du är värdefull" under gudstjänsten. Så fint! Det är min favoritpsalm.Arvid var helt slut efter allt ståhej och somnade innan vi ens hade fått ut honom i bilen när vi skulle hem.. :) Sen satt han och sov i ytterkläderna hemma nästan hela kvällen, haha. Jag och Gustav var ganska trötta vi med. Slipsen som Gustav hade på sig var förresten en Fars dags present från mig och Arvid!

Älskar min fina lilla familj!

Tyvärr avslutades vår mysiga dag med att vi mottog ett tråkigt besked, men på något sätt får man försöka tänka positivt även om det känns sorgligt. Livet är ju som det är.

Nya pics

På söndag blir det som sagt dop för Arvid så har fullt upp med fix inför det. Här kommer några nya bilder på lillfisen i alla fall. Han tycker om sin lilla geting som jag har hängt upp i hans gym. Idag hjälpte jag honom så att han höll i den och sen såg det ut som han försökte själv också. Slå till den kan han göra i alla fall och det ser mer och mer medvetet ut. Man ser riktigt hur han koncentrerar sig ibland :)

Igår gjorde han några nya höga jollerljud som vi inte har hört förut och även början på ett litet skratt. Åh, längtar efter att det där riktiga skrattet ska komma!

Den blå koftan har han förresten fått av sin faster. Han är så himla söt i den, haha.

Gymkillen

Detta gymmet (och en hoppgunga att använda senare) köpte vi för pengar som Arvid fick av Gustavs mormor. Han ligger där och sprallar varje dag men han kommer nog tycka det är roligare sen när han kan gripa efter sakerna. Han brukar somna efter ett tag eller så vill han att man ska plocka upp honom så att han kan se mer. Sitta med oss i soffan med kuddar som stöd är poppis.

Polarn

Dessa kläder fick Arvid av sin morfar för ett tag sedan. Såå fina!!

Paus

Passar på att blogga lite snabbt i pausen på Idol.. Jag och Arvid har myskväll ikväll. Jag äter pepparkakor och lussebullar. Arvid nöjer sig med mjölk. Gustav jobbar, men är faktiskt ledig imorgon (liksom igår, heelt otroligt!) så det gör inte så mycket :)

Arvid var ju hos läkaren på två månaders kontroll i onsdags och det gick bra. Skönt! Han ler alltmer nu om dagarna även om jag nästan aldrig får med det på bild. Denna suddiga lyckades jag i alla fall få till när han busade häromdagen.. :) Goaste ungen! Han ska förresten döpas nästa helg. Ska bli mysigt.Nu ska jag fortsätta titta. Amanda F är min favorit! Så söt och duktig :) Hoppas ni har en mysig kväll!
RSS 2.0