Grötprovning

Nytt

Det blev som sagt mest bebissaker som fick följa med hem från Stockholm. Kossan (deglingos) och bodyn från mio my mio köpte jag i en jättesöt butik i Jönköping som vi så lägligt hade parkerat utanför på vägen hem!

Sthlm

Igår kom vi hem efter att ha varit i Stockholm några dagar. Jag och Arvid var mest på hotellrummet medan Gustav jobbade i nån studio, men en av dagarna tog vi oss i alla fall in till stan för att shoppa lite. Det kostade mer än vad det smakade om man säger så. Lat och osäker på hur jag skulle hitta osv tog vi taxi, handlade lite på Nk baby och tog sedan taxi till hotellet igen.. :P Typ.

Jag fick faktiskt inget bra intryck av Stockholm denna gången. Jag tyckte mest att det var jobbigt att ensam ha ansvar för en liten bebis bland alla dessa buffliga och robotaktiga människor.. Man kan ändå inte riktigt titta på allt vad man vill när man har en liten med sig, så hela projektet känns.. ja, mest jobbigt! Men det var ju roligt att komma iväg lite istället för att bara vara hemma hela tiden.Istället för att fota Globen och sånt meningslöst så blev det lek- och mysfoton på hotellet.. :)

Kusin

Igår fick Arvid äntligen en ny liten kusin och jag blev faster igen! En pojke blev det, vad annars? Tror inte att det kan bli flickor i vår släkt, haha. Så mycket kul Arvid och han kommer att ha! Här ser ni min stora lille kille.. Finast i världen och så nyfiken på livet.

Testing testing

Idag har Arvid testat kiwimos för första gången! Ingen hit om man säger så :P Potatis, majs och ärtor har gått ner fint, men detta tyckte han inte alls om. Han skrek inte även om man kan tro det när man ser bilderna, men han tyckte verkligen inte om det..

Tjejkväll

Jag och Arvid har haft en mysig kväll med mina gamla tjejkompisar i Helsingborg. Alltid lika roligt när vi väl träffas. Fick äntligen bilderna som Stina tog på magen i augusti så lägger ut några här nu lite i efterskott! :)

Kompisarna

Carro och Nova var och hälsade på oss häromdagen och då tog jag denna söta bild där de små godingarna håller handen! :) Nova är för övrigt bara två veckor äldre än Arvid så de gör sina framsteg nästan samtidigt.Arvid ska förresten få en liten kusin nu vilken dag som helst. Så spännande!

Omslagstävling

Rösta på vår älskling!

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/Vi-Foraldrars-Omslagstavling/Photo-competition-candidate-template-2966

Det ser väl vem som helst att han är sötast av alla bebisar.. ;)

Fyra månader

Idag blir lillälsklingen hela fyra månader gammal! Var på bvc tidigare idag och han hade växt tre cm på en månad, men bara gått upp 200 gram. Så nu måste vi dit om två veckor igen för viktkontroll. Han har blivit en långsmal liten kille minsann.. Han som var en sån heffaklump i början.

Lite senare kommer mamma på besök och ikväll ska jag och Gustav försöka komma iväg på lite premiärmingel efter Falkenbergsrevyn som hans företag kör ljudet för i år. 

Här har ni några bebisbilder från den senaste veckan! Han lägger sig ofta på sidan nu, och när han ligger på mage gör han lite kryprörelser. En dag ålade han sig fram en bit, men det verkar ha varit en engångshändelse för han har inte gjort det sedan dess.. Bilden längst ner är tagen idag.

För hundrade gången..

..försöker jag mig nu på att skriva färdigt ett inlägg. Tänkte gjort en sån där sammanfattning av året som alla bloggare gör, men fick inte till något bra. Det räcker väl med att skriva att 2011 var året då vår älskade Arvid kom till oss? Det är i alla fall det jag i första hand vill minnas.

Det finns inte nog med ord för att beskriva den oändliga kärlek som jag känner för min underbara, älskade lilla unge! I mina ögon är han alldeles perfekt.

Sedan han föddes i september har det hänt så otroligt mycket och det ska bli superkul att följa hans utveckling under 2012. På ett sätt vill jag stanna tiden så att han kan förbli liten längre, men samtidigt kan jag knappt vänta på nästa grej han upptäcker eller lär sig.

Med Arvid fick livet en helt ny mening! <3RSS 2.0