Full rulle

Vet inte om jag har skrivit att jag har varit i Helsingborg denna veckan..? Idag har i alla fall jag, mamma och Arvid varit både på barnloppis, Väla och Ikea. Hittade en massa kul till plutten som vanligt och ingenting till mig :P Det är ingenting jag planerar men det bara blir så av någon anledning. Så himla dumt. Tänk på den tiden man unnade sig själv kläder och grejer bara för att, nagelförlängningar och gud vet allt. Nu får man vara glad om man tar sig till frisören en gång i halvåret. Tragiskt är vad det är, haha.

Innan idag när Arvid var en bit bort med sin mormor så sa han "mamma" och tittade bort mot där jag var. Sen kom han krypande till mig i full fart :) Kärlek!!

I veckan har jag annars träffat flera "gamla" kompisar. Bland annat en kompis som jag inte har träffat sedan innan studenten (sex år sedan)! Hon har fått en liten pojke för bara en månad sedan så det var verkligen roligt att träffas och uppdatera varandra/prata gamla minnen. Det ger mig SÅ mycket energi och glädje att träffa (nya och gamla) vänner! Tänk att de fortfarande vill träffa mig trots att jag ibland har försummat dem och trots att det många gånger går lång tid mellan gångerna vi ses. Jag känner mig verkligen lyckligt lottad på så sätt måste jag säga.

Ska ner om två veckor igen då det är Landskronakarnevalen. Ska bli jättekul, har fixat barnvakt och allt :)

Hej för nu!Tre år

Idag har vi varit ihop i tre år, jag och Gustav. I nöd och lust as they say. Puss älskling!

Helgbilder

Insåg precis att jag aldrig är med på några bilder. Lite tråkigt.. Har nästan inga på mig och Arvid. Men jaja, här har ni vår midsommarhelg i bilder i alla fall.

Mannekäng

Arvid fick denna söta kofta med matchande mössa av Gustavs farmor för ett tag sedan. Kom på att jag skulle fota honom i det och skicka till henne så igår blev det lite mannekänguppvisning här hemma ;) När man säger "högt upp till pipparna" så sträcker han upp händerna om ni undrar vad han gör på  tredje bilden, hihi.

Glad midsommar

Jag och Arvid väntar på att Gustav ska komma hem från Malmö där han jobbar med Sommarlovsmorgon. Vi ska gå ut och köpa det sista gottiga nu när Arvid har sovit middag och sen blir det familjemys hela helgen!
Glad midsommar!

Nytt

I helgen var vi i Helsingborg hela familjen. I lördags var jag på 25 års fest hos Louise så Gustav och mamma fick hjälpas åt med nattning. Det gick jättebra! Nu har jag inte ammat sedan i fredags vilket känns jätteskönt! Igår vaknade Arvid bara en gång efter att han hade somnat och då räckte det att Gustav gick in och vaggade honom lite. Så hoppas det ska gå bra i fortsättningen också..
Igår kom Arvid på en massa nya saker! Han kröp mest och ålade inte så mycket på golvet! Och han sa "tack tack" (lät typ "tatt tatt"). Sen kom han på att man kan slänga ner leksaker på golvet som någon annan plockar upp åt en ;) Han är även så himla rolig när man sjunger "imse vimse spindel". Han härmar rörelserna med händerna och "sjunger" samtidigt. Vår goa kille!!!

Update till dig Carro!

Carro har "tvingat" mig att uppdatera oftare så är väl bara att lyda :P I helgen ska jag på 25 års fest hos en gammal klasskompis. Får se hur det går att va ifrån Arvid nu när han är så svår med nattningen.. Har inte varit iväg från honom på kvällen någon gång hittills. Ammar ju fortfarande ibland när det blir kris på kvällen och så (inte ens det hjälper dock så mycket längre). Kände i alla fall inte för att vara tråkig och tacka nej till ännu en fest så nu får det gå som det går. Till slut somnar han ju, men ÅH vad matt man blir när han krånglar såhär..
Blir nog inte roligare än såhär för tillfället. Nu längtar jag tills Gustav ska komma hem från jobbet så att vi kan njuta av en ledig (!!) helg ihop hela familjen.

Helg-onsdag

Idag har Gustav varit ledig så då gav jag honom sovmorgon medan jag och Arvid gick ut och köpte jordgubbar och nya bullar. Vi kan nog vara världens snällaste.. ;)
Skönt att få avlastning här hemma idag. Arvid är inne i en jobbig period då han absolut inte vill somna, varken på dagen eller på kvällen. Svårt att veta hur man ska göra när han bara skriker och inget hjälper. Tycker ju så synd om honom.. Som tur är sover han hela nätterna i alla fall (peppar, peppar..)!

Nytt

Nio månader

Idag blir Arvid nio månader! Världens bästa lilla gosing! Tycker att han är som roligast hela tiden.. Han kan så mycket nu. Tar sig fram både ålandes och i gåstol, sätter sig på knä och ställer sig mot saker ibland.. Han kan vinka, säger "mamma", "hej" och kanske något enstaka ord till. Sover jätteduktigt på nätterna och säger typ själv till när han behöver äta och sova på dagen.

Älskade, älskade unge!!

Stora lilla hjärtat

Han är så rolig nu, min lilla skatt! Vill gärna stå upp mot saker och flyger runt i sin gåstol här hemma. Här har han fått lite hjälp att ställa sig, men han kan resa sig mot soffbordet själv. (Update: Och mot soffan! Duktiga gubben!) Han tror dock att det bara är att släppa taget när han har kommit upp så man får ha lite koll ;)
RSS 2.0