Full rulle

Vet inte om jag har skrivit att jag har varit i Helsingborg denna veckan..? Idag har i alla fall jag, mamma och Arvid varit både på barnloppis, Väla och Ikea. Hittade en massa kul till plutten som vanligt och ingenting till mig :P Det är ingenting jag planerar men det bara blir så av någon anledning. Så himla dumt. Tänk på den tiden man unnade sig själv kläder och grejer bara för att, nagelförlängningar och gud vet allt. Nu får man vara glad om man tar sig till frisören en gång i halvåret. Tragiskt är vad det är, haha.

Innan idag när Arvid var en bit bort med sin mormor så sa han "mamma" och tittade bort mot där jag var. Sen kom han krypande till mig i full fart :) Kärlek!!

I veckan har jag annars träffat flera "gamla" kompisar. Bland annat en kompis som jag inte har träffat sedan innan studenten (sex år sedan)! Hon har fått en liten pojke för bara en månad sedan så det var verkligen roligt att träffas och uppdatera varandra/prata gamla minnen. Det ger mig SÅ mycket energi och glädje att träffa (nya och gamla) vänner! Tänk att de fortfarande vill träffa mig trots att jag ibland har försummat dem och trots att det många gånger går lång tid mellan gångerna vi ses. Jag känner mig verkligen lyckligt lottad på så sätt måste jag säga.

Ska ner om två veckor igen då det är Landskronakarnevalen. Ska bli jättekul, har fixat barnvakt och allt :)

Hej för nu!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0