ÄNTLIGEN

Äntligen kom han hem! Pappan och sambon G. Såå nu har vi storhandlat :P Och hämtat ut fem paket (har ytterligare fem att hämta på olika ställen imorgon inser jag.. Det där med nätshoppning och julkalender-vinster i kombination med en alldeles för liten brevlåda alltså.. Well, dagens i-landsproblem!), postat viktiga brev.. och lite såna nödvändigheter. Stackars Gustav :P Bilen var proppfull, haha. Hade slut på både blöjor, toapapper, grötpulver, bröd och ja, typ allt.
 
Och så har Arvid fått pappa-tid såklart :) Oj, vad han njöt. Somnade i sin EGEN SÄNG för en liten stund sedan vilket han inte har gjort på flera dagar. En kombo av att vara extra trött efter en massa bus och att känna sig nöjd och trygg med att ha pappa hemma igen kanske?? Goa lilla Arvid-fisen.
 
Imorgon ska det städas, göras köttbullar, saffransskorpor och tryffel har jag tänkt. Och hämta ut resten av paketen. Och så kanske jag borde ta tag i att packa bb-väskan?! :P Skönt att äntligen ha avlastning så att man hinner med något! Välkommen hem älskling!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
bexollila.

Vinnarna av de tre mobilskalen är dragna - Blev det du? Kika in :D - http://www.nattstad.se/bexollila/vinnarna-av-de-tre-mobilskalen-11464669

2013-12-22 @ 22:49:58
URL: http://nattstad.se/bexollila


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0