Snabb update och påminnelse

Arvid har varit ute och lekt med sin farfar nu på eftermiddagen och jag har diskat, städat och handlat :P Borde såklart bara sitta ner och läsa Mama och dricka bubbel när jag får tid över sådär, men det finns ju alltid saker att göra! Det känns så konstigt att gå till affären utan Arvid, eller att vara utan honom över huvud taget förresten. 
 
Ikväll kommer min kompis Frida hit på besök och imorgon blir det nog Gekås om jag känner henne rätt ;) Jag kommer nog inte uppdatera så mycket i helgen så vill påminna er om att min tävling om ett födelsedagståg avslutas på söndag så skynda att vara med om ni inte redan är det. Den hittar ni HÄR.
 
TREVLIG HELG!
 
Ps. Natten i nya sängen gick bra! Han gick inte ur den förrän imorse :) När han skulle sova middag idag var det lite svårare, men till slut somnade han i alla fall så det får vi vara nöjda med. En riktigt duktig liten kille har vi allt!
 
 


Kommentarer
Fröken M

Åhh va kul med Gekås !!
Happy shopping :)

Svar: Tack ;) bor i Falkenberg så är ju där ganska ofta men denna gången blev det egentid med min väninna som jag inte träffat på länge så det var lite extra roligt! Kram
Matilda

2013-05-04 @ 18:21:50
URL: http://frokenmela.se
sandra - blivande 3 barns mamma <3

Va duktig han va som sova hela natten i sängen :) Middags lurarna kommer ska du se.

Ha en fortsatt bra helg och hoppas att Gekå trippen gick bra!!!

Svar: Tack, det går bättre och bättre för varje dag nu :)
Matilda

2013-05-05 @ 09:19:15
URL: http://www.mammansandra.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0