Loppi blogbag- Vårpepp

I veckan fick jag hem en Loppi blogbag och denna gång var temat "Vårpepp". Kan ju behövas, eller hur? :)
 
Den innehöll:
 
Mealbar från Naturdiet (blackberries), med mindre socker och mer protein. - Bra att ha i väskan när man far och flänger mellan hemmet och förskolan tex då jag är en sån som ibland (ofta) "glömmer bort" att äta..
 
Godis (Step by step) från Ekorrens ekologiska, sura fotavtryck. Med smaker från frukter och bär, inga konstgjorda färg- eller smakämnen och inga syntetiska sötnings- eller konserveringsmedel. -Bättre än vanligt godis tycker jag och eftersom vi har börjat ge Arvid lördagsgodis (nästan omöjligt att undanhålla detta för honom längre tyvärr) så kommer jag ge honom några bitar av detta någon gång och se om det går hem. 
 
Te plus Sockerbalans från Friggs, (chai/choklad)te berikat med krom som ska bibehålla kroppens normala blodsockernivåer samt gynnar en normal omsättning av proteiner, fett och kolhydrater. -Kan vara bra efter allt påskgodis misstänker jag..
 
Sun-kissed Bronzing Minerals från Sheer Cover. Ger naturlig lyster till ansikte och kropp. -Detta är den saken som jag är mest spänd på att prova. Jag har aldrig testat detta märke tidigare och lite färg behövs ju minst sagt i fejjan nu efter vintern.
 
Supermatkomplex från Supernature. Gräs, alger, frukter, grönsaker och örter i en blandning. Proteiner, vitaminer, mineraler, enzymer och antioxidanter i en burk burk, sammansatt för att passa i nordiskt klimat. Innehållet av jod och järnbidrar även till en normal energiomsättning. -Inget som jag känner mig jättesugen på att prova ärligt talat. Jag äter hellre sunt av "riktig" mat än stoppar i mig massa sånt här. Men jag ska öppna och kika i alla fall så får vi se sen om jag provar ;)
 
Bok "Vårkänslor" från Harlequin. -Har inte läst en hel bok sedan innan jag fick barn, men lite tantsnusk är väl aldrig fel, haha.
 
Vitalinea PRO från Danone. Ett naturligt proteinrikt mellanmål i portionsförpackning. Den består överst av en naturell yoghurtkvarg som både är mager och mättande, och i botten finns en god frukt- eller bärkompott. - Ska bli spännande att prova! Ska låta Arvid prova också så kanske man kan köpa det ibland när man ska iväg och inte vill köpa supersöt yoggi eller liknande.
 
 
Tusen tack till Loppi för möjligheten av prova dessa nyheter!
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0