Tävling i samarbete med Sleepo

Till och med imorgon kl 19 kan man vara med och tävla om den bästa, skönaste och viktigaste inrednings-grejen hos Att vara någons fru. Nämligen en "Safir" kontinentalsäng (Stjärnbädden) från Sleepo! Alternativt ett lyxigt set bestående av tre valfria kuddar samt två bäddset från Chhatwal & Jonsson.
 
Det skulle verkligen betyda MYCKET för mig (oss!) om jag vann sängen, för just nu har vi världens mest omysiga sovrum. När vi flyttade tyckte vi att den gamla sängen var så himla sunkig så vi slängde den på tippen och köpte en begagnad säng för bara några hundralappar som någon slags nödlösning i väntan på att få både mer pengar över och bättre tid till att prova ut någon annan.
 
Detta (fel)köp har dock gjort att Gustav inte längre sover i sovrummet utan i soffan, eftersom han tycker den är SÅ obekväm och hård. Han får ont helt enkelt. Jag själv klarar av att sova i den men jag känner ju att den inte är bra för kroppen och jag vaknar väldigt sällan utvilad hur mycket jag än sover. Man behöver framförallt en riktigt bra säng när man har en bebis som väcker en ofta har jag insett. De små stunderna då jag får en sammanhängande sömn vill jag sova så bra jag bara kan! Och det gör jag alltså inte som det är nu..
 
Vill byta ut detta..
 
 
Mot detta:
 
 
 
 
Då skulle det även vara väldigt mycket roligare att göra resten av sovrummet mysigt, speciellt eftersom jag då förhoppningsvis får tillbaka min man, haha!
 
Tävla HÄR du med :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0