Hjärtan

Arvids språk blir mer och mer "avancerat". Han har ju pratat mycket sedan typ.. alltid :P men nu pratar han så bra och har så himla roliga funderingar och formuleringar att man blir överraskad varje dag. Önskar att man kunde spara allt kul han säger i en liten burk. Hans oavbrutna, härliga babbel. "Okej!" med ett speciellt tonfall är en grej som sägs väldigt ofta just nu.. Och "här kommer jag!", haha. 
 
Ikväll sa han, helt apropå ingenting: "Väldigt snäll är du mamma."
 
Åh! Sånt värmer! Speciellt nu när det vissa dagar känns som att vi bråkar mer än vi är vänner på grund av trots och trams. Då vet man att han älskar en trots att man ibland är (eller iaf känner sig som..) världens elakaste och tjatigaste nej-sägar-mamma..
 
Väldigt bra på att säga tack är han också. Så uppriktigt och gulligt låter det varje gång. Ibland kommer det ett "tack så mycket!" eller "tack snälla" också :P Väldigt stolta föräldrar! 
 
Och den lilla bebben då, hur go är inte han.. Åtta veckor är han nu! Den 21 feb log han för första gången en hel massa "äkta" leenden och sedan dess gör han det några gånger om dagen när han tittar på mig. Smälter! Bara en mamma kan förstå den känslan tror jag.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0