Mormor-lego

Fantasin är på topp hos lille herr A kan man säga. Igår lekte han på golvet bredvid mig när han plötsligt säger: "Den ser ut som mormor!" och "jag ser att den liknar mormor!" samtidigt som han pekade uppspelt på sin nya legogubbe :P Måste erkänna att det var lite likt med glasögonen och grå page-aktig frisyr!
 
Lite senare såg jag att han stod och tog av "blöjan" på sin docka och sen gick han in med henne på toaletten. Jag gick dit och frågade vad han gjorde och då hade han satt henne på pottan."Brunhild kissar på Viddis (Arvids) potta!" Sen skulle han sätta på ny blöja och våtservetter hade han också plockat fram, haha.
 
Idag hörde jag att han sa nånting om russin och när jag frågade vad han menade pekade han på en sån brunaktig fläck som finns på trägolv och sa "det ser ut som ett russin!". 
 
Många skratt om dagen blir det.. :) Idag är han hemma från dagis för imorse vaknade han med hosta och feber men lika go och glad är han för det. Förstår varför det kallas vabruari! Först magsjuka och sen influensa. Usch så tråkigt.. Hoppas det blir vår snart! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
elin stridh

lycka till :)

allt bra idag?

2014-02-17 @ 12:12:52
URL: http://elincecilia.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0