Tungt

Förra veckan var en jobbig vecka. Har tänkt så mycket på olika saker, människor, händelser. Usch, totalt tömd på energi. Och så jobbar Gustav så jävla megamycket. Mycket ansvar ligger bara på mig just nu. 
 
 
Så tacksam över dessa två pojkar.. Det värmer i mamma-hjärtat att Edvin lyser upp så fort han ser sin storebror. Det är inte alltid det är ömsesidigt men man märker att Arvid bryr sig mycket om "lilleman" ;) Han reagerar tex lika snabbt som jag när han vaknar efter att ha sovit middag "lilleman är vaken!" säger han blixtsnabbt, långt innan Gustav hör, om han är hemma :P 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Min lilla goooos

Trots att han ibland gör mig fullständigt gaalen (främst genom att vakna hela nätterna) så finns det inget som slår denna kärlek! Finns nog inget som jag inte skulle kunna göra för mina små killar. 
 
 
 
 
 
 
 

Fem år

Lite fördröjning på inläggen här men vi firade iaf fem år tillsammans förra helgen, jag och Gustav. Eller firade och firade, men vi åt lite gott på fredagen, på lördagen blev det en tur till Varberg och sen åkte vi till Halmstads äventyrsland på söndagen. Lyxigt när Gustav är ledig en hel helg! I augusti har vi bokat in en barnfri weekend i Göteborgs så får väl fira lite mer romantiskt då. Vi ska till Salt & Sill på Klädesholmen. Någon som har varit där och vill ge en liten recension? ;)
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
Arvid fick träffa sin idol Dora! Vilken lycka :) Äventyrslandet var över förväntan faktiskt. Vi betalade bara inträde för Arvid på 250 kr och sen fick man göra allt där inne. Det var lite för kallt för att bada (enligt mig iaf :P) men annars hade ju det också varit jättekul. Det fanns en hel del karuseller och Arvid provade gärna både det ena och det andra, ibland med någon av oss och ibland själv. Gärna flera gånger ;) Det fanns pirat-teater och dinosauriepark och just denna dagen hade vi tur eftersom Dora kom på besök. Kändes som Arvid var precis lagom i ålder för det mesta där inne så det var jättekul. Och mycket billigare än tex en heldag på Liseberg eller Borås djurpark.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

6 månader

Edvin vände sig från mage till rygg innan idag (som han ju gör lite då och då) och försökte sedan rulla tillbaka till magläge igen, men då gick det inte riktigt så jag började tjoa med lite fjantig röst: "Heja heja Edvin, heja!" flera gånger. Till slut stack Arvid in "Och Arvid!" Haha, det är viktigt det där med rättvisa ;) 
 
Och en gullig sak sa han till Edvin på väg från dagis. "Hej lillebror! Vad fräck du är med den tröjan!" (T-shirt med en pingvin på :P) Ibland är det svårt att tro att han bara är två år! Well, snart tre ;) vilket han också gärna påpekar "Jag är två år. Snart är jag tre år." Och "Efter sommaren blir jag tre år". Koll på läget liksom, haha.
 
Igår/idag (31 finns ju inte i juni) blev lillefisen sex månader. Tänk att det redan har gått ett helt halvår sedan vår snabba lilla nyårsraket kom! Vad hände med han dendär nyfödda?! Men ändå känns det som hundra år sen på nåt sätt. Skumt det där. Hur som helst så är det ju jättekul att se hans utveckling. Efter en lite trög smak-start så provar han nu gärna lite mat (dock helst "vuxenmat" som han får smaka minikluttar av medan vi andra äter, annat mos verkar han tycka är rätt tråkigt). Något kex eller så sitter han gärna med (men blir sur när det inte kommer där det ska, när det tappas osv). Vi har inte riktigt kommit igång med gröt och sånt där än men det kommer..
 
Han äter ersättning och ammas lite om vart annat om dagarna och har blivit en liten knubbis! Jag vill ju försöka att inte gå ner mer i vikt av amningen så det är mest därför vi började med ersättningen för typ en månad sedan, och han gillar det. Sover bättre också!
 
Han sitter inte riktigt själv än. Blir mycket framåtlut eller ramla åt sidan. Men man ser att det inte kommer dröja så jättelänge tills han fixar det. Jollret har ändrats lite från bara typ "waaa" och olika pruttljud till lite mer "da-da". Låter så gulligt! Han vrider och vänder sig i gymmet och jag tror att han kommer kunna åla om inte alltför länge.
 
Detta var en liiten update iaf, mest för min egen skull eftersom det är kul att gå tillbaka och läsa. Man glömmer snabbt!!
 
 
 
Haha, lite hängig och så :P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0