6 månader

Edvin vände sig från mage till rygg innan idag (som han ju gör lite då och då) och försökte sedan rulla tillbaka till magläge igen, men då gick det inte riktigt så jag började tjoa med lite fjantig röst: "Heja heja Edvin, heja!" flera gånger. Till slut stack Arvid in "Och Arvid!" Haha, det är viktigt det där med rättvisa ;) 
 
Och en gullig sak sa han till Edvin på väg från dagis. "Hej lillebror! Vad fräck du är med den tröjan!" (T-shirt med en pingvin på :P) Ibland är det svårt att tro att han bara är två år! Well, snart tre ;) vilket han också gärna påpekar "Jag är två år. Snart är jag tre år." Och "Efter sommaren blir jag tre år". Koll på läget liksom, haha.
 
Igår/idag (31 finns ju inte i juni) blev lillefisen sex månader. Tänk att det redan har gått ett helt halvår sedan vår snabba lilla nyårsraket kom! Vad hände med han dendär nyfödda?! Men ändå känns det som hundra år sen på nåt sätt. Skumt det där. Hur som helst så är det ju jättekul att se hans utveckling. Efter en lite trög smak-start så provar han nu gärna lite mat (dock helst "vuxenmat" som han får smaka minikluttar av medan vi andra äter, annat mos verkar han tycka är rätt tråkigt). Något kex eller så sitter han gärna med (men blir sur när det inte kommer där det ska, när det tappas osv). Vi har inte riktigt kommit igång med gröt och sånt där än men det kommer..
 
Han äter ersättning och ammas lite om vart annat om dagarna och har blivit en liten knubbis! Jag vill ju försöka att inte gå ner mer i vikt av amningen så det är mest därför vi började med ersättningen för typ en månad sedan, och han gillar det. Sover bättre också!
 
Han sitter inte riktigt själv än. Blir mycket framåtlut eller ramla åt sidan. Men man ser att det inte kommer dröja så jättelänge tills han fixar det. Jollret har ändrats lite från bara typ "waaa" och olika pruttljud till lite mer "da-da". Låter så gulligt! Han vrider och vänder sig i gymmet och jag tror att han kommer kunna åla om inte alltför länge.
 
Detta var en liiten update iaf, mest för min egen skull eftersom det är kul att gå tillbaka och läsa. Man glömmer snabbt!!
 
 
 
Haha, lite hängig och så :P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Inger

Kul att läsa och att se alla fotona!

2014-07-08 @ 08:36:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0