Loppi Blogbag- Ella´s Kitchen

Jag fick hem ännu en blogbag från Loppi i förra veckan och denna gången var temat Ella´s Kitchen som ju jag (och barnen) är ett stort fan av så det var verkligen toppen! Kul att testa dessa nyheter då Edvin alldeles snart börjar "snacksa" en massa han också. 
 
Puffits med smak av ost och tomat (majspuffar från 10 månader). Små smakrika "puffar"= inget kladd.
Puffits med smak av hallon och vanilj.
Miniskorpor med smak av mjölk och vanilj (från 8 månader). Fasta nog för små fingrar att hålla i men smälter ändå i små munnar.
Miniskorpor med smak av äpple och ingefära.
 
Ekologiskt såklart!
 
 
Jag och Arvid var såklart nyfikna så vi har provat miniskorporna med smak av äpple och ingefära samt ost- och tomatpuffits. Arvids spontana kommentar till skorporna var "hårda!" men de slank ner ändå så smaken tyckte han nog inte att det var något fel på ;) Jag kan väl erkänna att de kändes lite hårdare än vad jag trott (med tanke på att de är tänkta till barn från 8 mån), men det går nog bra ändå eftersom Edvin i början antagligen kommer suga på dem tills de smälter och inte bita. Bra storlek att hålla i och god smak!
 
"Puffitsen" hade mycket smak i sig och är nog toppen för små barnfingrar att öva finmotoriken med! Som majskrokar fast i form av små spröda bollar och med mycket mer smak skulle jag säga. Lite konstigt dock att skorporna är från åtta månader och puffitsen är från 10 månader? Hade nog trott tvärtom :)
 
Tusen tack till Loppi och Ella´s Kitchen för att vi får prova dessa nyheter! Jättekul :)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0