Gosgubben

Det här leendet, mina vänner, kan smälta mammas hjärta :)
 
 
 
 

Vååår!

 
 
 
 
 

Gnälliga människor

Absolut att man får gnälla ibland, särskilt såhär i sjuktider när allt skit ofta bara går runt på dagis osv, men jag har alltså en helt otroligt jobbig människa som vän på facebook!
 
VARJE DAG, oftast flera gånger om dagen, lägger hon upp statusar om att det är något som är fel på henne, hennes unge eller något annat. Ont här, ont där, snö som är för snöig, regn som är för blött, gnällig unge som är för gnällig (tro fan det med en sån mamma!), hon kan inte jobba för än det ena, än det andra.. Är det sol så har hon bränt sig/är det för varmt, är det mulet så är det också skit. Ja, ni fattar. 38 graders feber och hon lägger upp statusar som om hon vore döende! Jag skämtar alltså inte.
 
Det är såna här idioter till människor som tar upp läkares tid i onödan så att man får vänta på akuten i tolv timmar! 
 
(Och nej Carro, jag menar absolut inte dig/er. Vet att ni har det skitjobbigt med alla era, riktiga, sjukdomar.)
 
Överväger dagligen att ta bort henne från min vän-lista, men samtidigt kan jag verkligen inte låta bli att fascineras över detta ständiga gnäll. Tänker att nååågon dag borde hon väl ändå må bra/vara nöjd?! Så jag måste liksom bara läsa dessa gnäll of the day-statusar :P 

Dop-planering

Den 22 mars ska Edvin döpas. Det blev lite tajt om tid på grund av jobb, kyrkans tider och påsken att ta hänsyn till (och så ska inte dopklänningen hinna bli för liten :P), men det blir nog bra.. Vi fick inte riktigt ihop det med något datum i den kyrkan som vi döpte Arvid i så nu blir det i en annan kyrka. Denna är mycket sötare tycker jag, men hade ju varit lite kul att döpa dem i samma. Vi ska ha fikat hemma hos oss efteråt denna gången så det blir bara släktingar pga platsbrist. 
 
Igår satt jag uppe och gjorde klart inbjudningskorten och idag postades en del av dem. Några hade jag inte kuvert till så får fixa det imorgon. 
 
Jag vill inte verka ha-galen på något vis, men vet att folk (iaf min mamma :P) undrar vad som önskas i doppresent så här är några tips:
 
 • Kånken mini ryggsäck eller en liten ryggsäck från Polarn O. Pyret 
 • Födelsedagståg liknande DETTA eller DETTA 
 • Nappburk i porslin, tex Cult design
 • Burk till tappade tänder
 • Någon fin sparbössa
 • Kanin med namnbrodyr
 • "Mitt första år"-bok
 • Personlig sagobok
 • Förvaring för Lego i form av huvud eller klossar
 • Presentkort på Polarn O. Pyret eller i någon annan kul butik
 • Annat fint :)
 
 
Innan texten kom dit ;)
 
 
 
 
 

Nioveckorsbebis

Idag blir Edvin nio veckor (var tar tiden vägen?!) och imorgon blir Arvid 2,5 år. Mina fina, fina pojkar! 
 
 
 
HÄR är Arvid ungefär lika gammal som Edvin är nu.
 
 
RSS 2.0