Klättermus

Har nog vääärldens busigaste unge! Han är helt galen just nu. Han har kommit på att han kan klättra upp på soffbordet och i soffan. När jag hade ögonen på annat i två sekunder imorse hade han plötsligt klättrat upp på bordet och stod där på alla fyra! Och han kryper iväg supersnabbt och hittar på alla möjliga hyss i hela lägenheten. En gång idag hittade jag honom halvvägs in i duschen. När man kommer efter så skrattar han massor. Petar och grejar med allt (helst förbjudna saker) och ställer sig upp mot saker hela tiden.Får man lov att säga att det är rättså skönt de stunder då han sover?? :P Även om det såklart är jätteroligt att det händer så mycket. Jag är så lycklig som får uppleva alla hans framsteg, små som stora!

FyndHöstskor för 30 kr, rätt fyndigt tyckte jag!

Kvällspyssel

Resultatet av kvällens kalaspyssel med servetter, snöre och grillspett!

Bebis-Arvid

Det känns som det är hundra år sedan Arvid var sådär alldeles ny och pluttig! Ändå har tiden gått så himla snabbt. Tänk att han blir ett år om en dryg månad.. Han är verkligen superrolig nu! Kan så mycket och kärleken till honom är helt OÄNDLIG! En alldeles egen människa som just jag får ha hos mig. Det är fortfarande svårt att fatta.

22.22

Klockan är 22.22. NU tar jag mig lite egentid. Har varit en vecka i Helsingborg och sedan i tisdags är mamma på besök i Falkenberg. Imorgon åker hon hem. Kanske borde åka med så jag slipper sitta ensam? EN DAG har jag träffat Gustav. Kanske sammanlagt tre dagar på hela månaden. Känns tungt i hjärtat.

Dags att sova. Imorgon är en annan dag.

Kalas

Arvid är kalasfin och redo för sitt första barnkalas! När han har fått sig en liten powernap så ska vi hem till hans kompis Milla som har fyllt ett år. Mysigt!

Man blir så ledsen...

Ibland går jag in här och känner tacksamhet över LIVET.

ÅH!

VILL.HA.Fick en liknande ring i silver på en halskedja och presentkort på gravyr av några kompisar när jag väntade Arvid (skulle gravera in Arvid), men blev så jäkla missnöjd med gravyren så har knappt inte velat använda det! :( Så himla besviken och inget kvitto fick jag heller i butiken. Kändes seriöst.. verkligen! Inte.

Så.. om någon vill offra sig så finns detta fina HÄR, hehe.

Funderingar

Just nu tänker jag mycket på vad som får mig att må bra och inte. Och vad man kan göra åt det där som inte känns kul, som inte känns bra. Finns många frågor och inte så många svar. Det är inte lätt att veta vad som blir bäst i längden och jag vill inte göra något förhastat, men.. MEN! Något måste i alla fall ändras. Vet inte vad. Please help.

Önskelista

I augusti fyller jag 25 och här är en önskelista (såklart bara till er som känner mig och vill handla present) på vad jag önskar mig:Ny armbandskedja från Thomas Sabo (då min gamla har gått sönder), mellanstorlek.
Halsbandskedja från Thomas Sabo, mellanstorlek.
Berlock till armband från Thomas Sabo, A som i Arvid ;)
Kan även tänka mig presentkort på butik där de har dessa snycken (tex Lyxxa på Väla).
DKNY väska, liknande någon av modellerna på bilden, eller bidrag till en ;)
Presentkort på någon klädaffär, tex MQ eller Gina Tricot.

Annars gillar jag det mesta, behöver varken vara många eller dyra presenter! Det är tanken som räknas juu ;)
Haha

Alltså, jag kan inte låta bli att tänka på en viss person när jag ser reklamen för "Hem till Tyringe"! Han hockeykillen påminner om någon som jag kan tänka mig läser lite i smyg här på bloggen.

Börjar bli lite mycket med alla dessa program, men gissar att jag ändå kommer sitta bänkad för vad vore världen utan alla dessa muppiga människor :P Lite tråkigare antagligen.
RSS 2.0