My first kariesskydd

Arvid har fått två små tänder! En sticker upp en ganska bra bit nu och den andra har precis tittat upp ur skinnet. Stor kille! Omöjligt att få bild på de små gaddarna så ni får nöja er med tandkrämen :P

Inspiration

Tittar ofta in på denna bloggen för att hitta inspiration eller bara för att jag inte har något bättre för mig. Veet att jag borde njuta av nuet med min lilla going (och det försöker jag såklart verkligen göra!), men kan inte hjälpa att jag börjar tänka ettårskalas när jag ser denna tårta.. ;)Älskar kalas, pyssel och ja, allt sånt där pynt och pill!

Barnloppis

I morse drog jag med mig lilla familjen på barnloppis. Fanns jättemycket (folk också tyvärr :P)! Mycket kostade bara tio kr styck. Fick dessa saker för 200 kr inklusive en del kläder från Lundmyr, Molo och Polarn. Helt okej tycker jag!

Påskigt

Plockade fram påskpyntet när Frida och Emma skulle komma hit och när de kom fick jag ett megapåskägg fyllt med godis!! (Den fina doftljuset med lock som man ser till höger fick vi förresten av Gustavs syster när hon var här, ihop med tvål och en gullig tröja till Arvid :) Fortfarande superglad för de grejerna!)

Tomt

Åh, vad tomt det blev nu när Frida och Emma har åkt hem igen.. Tråkigt! Arvid sover dessutom. Var i alla fall hur roligt som helst att träffas igen! Kul att snacka massa skit och skratta. Välbehövligt känner jag! Skönt att Arvid gillade dem också. Kanske inte så konstigt eftersom de är förskollärare bägge två.. :)

Tack för att ni kom tjejer! Måste verkligen träffas snart igen.
Han är inte lätt att fånga på bild alla gånger, den lille vildingen!


Finbesök

Var på babyrytmik imorse. Tänkte först skitit i att gå dit efter en lite jobbig "geungennappenellertuttenhelatidennatt", men så gick vi dit i alla fall. När vi fikade sträckte sig Arvid mot en av papporna där. Han saknar väl sin egen pappa, stackarn!! Han satt där några sekunder, kände lite på hans skägg och sen ville han tillbaka till mamma ;)

I helgen kommer fina vänner på besök. Borde städa, men lik förbannat hamnade jag här nu..? Hoppas de har förståelse för en utmattad småbarnsmorsa! Undrar om jag kommer vara något roligt sällskap över huvud taget förresten? Var ett tag sedan jag umgicks med vänner som inte har barn.. har kanske glömt vad det finns att prata om annat än bajs, tänder och sånt :PÅåå vad jag älskar dig!!

Rösta på en grym tjej

Har inte så mycket att blogga om, men vill iaf gärna be er att rösta på min goa gamla barndomsvän Linnéa för Årets blodgivarinsats. Utan att vi direkt umgås nu för tiden så tror jag att hon kan vara typ världens snällaste tjej. Och så är hon såklart väldigt engagerad i det här med blodgivning. SÅ RÖSTA NU! ;)

Sitt-träning

Går väl sådär med Arvids sittande, men träning pågår i alla fall så det finns nog hopp om att han ska ha lärt sig tills han flyttar hemifrån! :P

Snygga mamma

Min mamma är med i veckans nummer av Allers! Såå, köp den! ;)

Matilda-dagen!

Gulliga mamma hade skickat ett litet namnsdagspaket till mig som landade i brevlådan idag. Tack, tack, tack! Nu väntar jag på att Gustav ska komma hem med kvällsgott och så ska vi se på några avsnitt av en serie som vi har börjat titta på. Myspys!

Tävling

Skulle inte ha något emot att strosa runt med en sån här precis! Tävla här.

Myshelg

I helgen har vi haft besök av Arvids faster. Supermysigt! Arvid gillade henne med en gång :) Fint väder har vi haft också. Man blir ju såå mycket gladare och piggare när solen tittar fram! Igår var Gustav helt ledig vilket nästan aldrig händer på en lördag.. Himla skönt verkligen.Jag tror förresten att Arvids första tand är på gång nu!! (Eller det var egentligen Gustav som upptäckte det, men ändå :P)

 

Update: Har nu ändrat inlägget efter vissa klagomål ;)

Tårta

Igår firade vi med tårta att lillfisen blivit sex månader! Var ju bara jag och Gustav som åt men i alla fall :))Nu ska vi snart iväg på babysim. Hoppas det går bättre än förra gången.. :)

Sex månader

Idag har vi haft Arvid hon oss i sex månader, ett helt halvår! Kan inte förstå vart tiden har tagit vägen sedan vi höll en alldeles nyfödd liten bebis i famnen och fortfarande har jag svårt att förstå att det är jag som får vara mamma till honom. Tänk att han är en del av mig och Gustav fast ändå en helt egen och unik liten människa. Det är så roligt att följa varje steg i hans utveckling och när han skrattar glömmer man genast alla sömnlösa nätter och griniga dagar. En kärlek för stor att beskriva i ord!Underbara, älskade du!

Söndagsmys

Igår kom jag och Arvid hem från Helsingborg där vi har varit några dagar. Fått avlastning, god mat och ny energi! Vi träffade äntligen Arvids nya kusin som redan har hunnit bli en månad gammal!

Idag har vi söndagsmys här hemma. Har varit iväg en runda på en loppis tidigare idag. Det var dock lite av en besvikelse, så vi åkte till leksaksaffären och köpte sex månaders presenter till Arvid istället :)Pappagrisen!
 

Barnmatsbok

Tänkte tipsa mina mamma-kompisar om att man kan beställa en gratis barnmatsbok från Semper här!

När livet känns tungt

Jag är en person som oroar mig väldigt mycket för allt och inget. Ändå tycks det aldrig vara något av allt det där man går runt och oroar sig för som verkligen händer. Istället är det det där som sker helt oväntat på en onsdag, mitt i vardagsbestyren, som slår en rakt i magen. Man tappar andan och på ett ögonblick är livet förändrat. Ett virrvarr av frågor och känslor. Det är så ofattbart.

Igår slocknade ljuset för en vän. Så omtyckt och nu så saknad.. Vila i frid fina, goa du!
RSS 2.0