Mors dag

Igår kom Arvids mormor för att passa Arvid. Jag och Gustav dukade upp finfika till henne och sen drog vi till Liseberg! Helt okej första Mors dag :) Skönt med lite vuxentid! Och superfint väder var det.

Jaha, vad ska man göra idag då..? Tråkigt med vardag igen. Ska nog baka rabarberpaj!

Söndag

Idag har jag och Arvid en riktig slappedag här hemma. Igår var vi på kalas i Helsingborg för min bror och brorson hela familjen och körde hem sent på kvällen så idag är vi lite trötta. Det var roligt och Arvid var såå duktig. Han vågade ta för sig och verkade trivas hur bra som helst. Kul att se!
Vi har lånat en gåstol så den har han fått testa idag. Roligt att äntligen nå upp till grejerna i hyllan tycker Arvid ;)
Nu kom Gustav hem lite oväntat här så avslutar nu, hejsvejs!

Stor kille

Nu har vi sänkt ner Arvids säng. Vår lilla lilla kille har blivit så stor plötsligt..

Saknad

Jag saknar dig morfar!! Åh, vad jag önskar att vi hade kunnat komma och hälsa på dig, jag och Arvid. Snart fem år sedan vi sågs nu.. Det BLIR INTE bättre. Saknaden är densamma, nästan värre till och med? Mer än nånsin hade jag velat ha hjälp med korsord, ta en fika och visa vilken fin son jag har fått. Och mormor då.. har nog inte ens fattat att hon är borta. Hon skulle ju bara finnas där på något vis. Hon skulle vara som hon var och vi skulle sitta i vardagsrummet och dricka kaffe i finkopparna och Arvid skulle åla runt på golvet. Fan, fan, fan vad det är tråkigt att folk måste dö!

Får svårt att andas, känner olust som kryper i kroppen när jag tänker på sånt här. Usch!

Sjukis

Har en förkyld liten gosse här hemma. Ganska pigg och glad ändå dock!

Flams och trams


Matstunderna betår mest av flams och trams just nu :P Innan har han ätit upp allt utan krångel men nu verkar ALLT annat vara himla intressant så fort den värsta hungern har lagt sig. Fötter upp, titta på allt och inget, pilla på allt och inget, spotta ut maten, knipa igen munnen precis när skeden ska in and so on and so on.. Lilla sötnos! (Visst ser han ut som ett litet helgon på mittenbilden?? Haha..)

Åtta månader

I förrgår blev Arvid åtta månader! Han är en riktig skojare, busar och gör roliga miner hela tiden! :) Han ålar fram snabbt emellanåt och ibland ser det ut som han ska börja krypa på riktigt. Imorse när han fick gröt sa han högt och tydligt MAMMA! Kunde först inte tro mina öron, men jo han sa det. Underbart!

Idag var vi på bvc och nu väger han över 8 kg och är 74 lång (om jag minns rätt..). Min stora lilla, oändligt älskade, kille!

Magläge

Ibland hittar man Arvid såhär :) Ibland när han ska lägga sig rullar han över på mage innan han somnar och då skriker han så att man får gå in och vända honom "rätt". Lilla sötisen!

RSS 2.0