God Juuuul

Skyndar in för att önska er en fantastisk jul med era nära och kära innan vi måste skynda oss att ta tag i det sista inför juldagarna! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det här med förväntningar..

Ehm.. detta var ambitionen:
 
 
Såhär blev resultatet:
 
 
Hahahaah... lider och skrattar ihjäl mig samtidigt!
 
 

Loppi blogbag Coop Änglamark

Den senaste blogbagen har hittat hem till oss! Denna gången består innehållet av (delvis) nya produkter från Coop Änglamark. Perfekt då jag gillar ekologiskt och Kravmärkt. Vet att allt detta kommer gå hem mer än väl hos mina barn ;)
 
Knölismed äpple, sötpotatis, morot och palsternacka. Inget tillsatt socker. Passar barn från 6 månader. (Nyhet)
Klämmis med äpple, banan, jordgubbar, hallon och svart vinbär. (Nyhet)
Klämmis med äpple, banan, aprikos, persika och mango. (Nyhet)
 
Och så fick vi de populära ekologiska majskrokarna och fruktdryckerna med smak av äpple/päron. Som ni ser så är majskrokarna snart slut, haha. Både Arvid och Edvin gillar dem. Drycken får Arvid till fikat istället för saft. De är från ett år men jag ser ingen anledning till att Edvin ska dricka annat än vatten än så länge. Men toppen till Arvid som sagt!
 
 
Tack snälla Loppi och Coop för möjligheten att testa detta! :)
 
 

Loppi blogbag Ettåringen

Vi har fått hem den nya Loppi blogbagen- Ettåringen! Bara toppengrejer! :)
 
 
Pipmugg från Philips Avent Superbra verkligen! Inget spill alls och lätt att dricka ur för min lille nybörjare. Bra grepp osv. Litet minus för de ganska många delarna som har en tendens att hamna överallt dock, men så är det väl med de flesta såna här muggar :P
 
Bamse för de yngsta Denna har jag lagt undan och tänkt att Arvid ska få till jul. Lite läs-mys och perfekt för hans ålder.
 
Folksam First Aid & Care innehåller bla plåster, brännskadegel och solskyddskräm vilket ju är toppen. Har faktiskt redan ett par såna här men det är bara bra för då kan man ha en i skötväskan, en i bilen osv.
 
Kräm från ACO Minicare för torr hud. Så himla bra att den här fanns med för jag hade tänkt köpa en nya liknande kräm nu inför vintern men inte kommit till skott ännu. Använder den till barnens torra kinder, läppar och till mina händer som tvättas alltför ofta vilket kanske inte är så bra i kombination med torr och kall luft.
 
Minibil från Citroën Denna kommer att bli en extra liten julklapp till Arvid och bilar är ju alltid bilar liksom. Toppen, enligt killarna i familjen! ;)
 
Gröt från Semper Bra, bra, bra! Älskar dessa och de är toppen att ha hemma som backup när grötpulvret är oväntat slut eller när man är iväg på språng. 
 
Fruktris från Semper Edvin älskar dessa och han skulle nog kunna äta två tre stycken på raken, haha. Tummen upp!
 
Tack snälla Loppi för möjligheten att prova dessa härliga nyheter! :)
RSS 2.0