Kopior

Bröderna blir mer och mer lika tycker jag.. När man tittar på vissa bilder så ser man ju nästan inte vem som är vem.
 
Arvid-bebis.. (osmickrande bild på mig, jag vet :P)
 
 
Och Edvin-bebis..
 
 
 
 
 

Hjärtan

Arvids språk blir mer och mer "avancerat". Han har ju pratat mycket sedan typ.. alltid :P men nu pratar han så bra och har så himla roliga funderingar och formuleringar att man blir överraskad varje dag. Önskar att man kunde spara allt kul han säger i en liten burk. Hans oavbrutna, härliga babbel. "Okej!" med ett speciellt tonfall är en grej som sägs väldigt ofta just nu.. Och "här kommer jag!", haha. 
 
Ikväll sa han, helt apropå ingenting: "Väldigt snäll är du mamma."
 
Åh! Sånt värmer! Speciellt nu när det vissa dagar känns som att vi bråkar mer än vi är vänner på grund av trots och trams. Då vet man att han älskar en trots att man ibland är (eller iaf känner sig som..) världens elakaste och tjatigaste nej-sägar-mamma..
 
Väldigt bra på att säga tack är han också. Så uppriktigt och gulligt låter det varje gång. Ibland kommer det ett "tack så mycket!" eller "tack snälla" också :P Väldigt stolta föräldrar! 
 
Och den lilla bebben då, hur go är inte han.. Åtta veckor är han nu! Den 21 feb log han för första gången en hel massa "äkta" leenden och sedan dess gör han det några gånger om dagen när han tittar på mig. Smälter! Bara en mamma kan förstå den känslan tror jag.
 
 

Familjen <3Mormor-lego

Fantasin är på topp hos lille herr A kan man säga. Igår lekte han på golvet bredvid mig när han plötsligt säger: "Den ser ut som mormor!" och "jag ser att den liknar mormor!" samtidigt som han pekade uppspelt på sin nya legogubbe :P Måste erkänna att det var lite likt med glasögonen och grå page-aktig frisyr!
 
Lite senare såg jag att han stod och tog av "blöjan" på sin docka och sen gick han in med henne på toaletten. Jag gick dit och frågade vad han gjorde och då hade han satt henne på pottan."Brunhild kissar på Viddis (Arvids) potta!" Sen skulle han sätta på ny blöja och våtservetter hade han också plockat fram, haha.
 
Idag hörde jag att han sa nånting om russin och när jag frågade vad han menade pekade han på en sån brunaktig fläck som finns på trägolv och sa "det ser ut som ett russin!". 
 
Många skratt om dagen blir det.. :) Idag är han hemma från dagis för imorse vaknade han med hosta och feber men lika go och glad är han för det. Förstår varför det kallas vabruari! Först magsjuka och sen influensa. Usch så tråkigt.. Hoppas det blir vår snart! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Födelsedagsgrisen himself

Han blev ganska nöjd med tårtorna tror jag :)
 
 
 

60-årskalas

I fredags var vi på 95-årskalas och idag ska vi på 60-årskalas! Till dagens kalas är det jag som har bakat tårtorna. Inget som jag egentligen tycker är speciellt kul men vad gör man inte för svärfar :P Och resultatet blev jag faktiskt väldigt nöjd med, för att inte vara en som jobbar med bakning vill säga.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snygga tåg

Alltså, jag ÄLSKAR denna webshop! Vill verkligen ha ALLT. 
 
Men inlägget skulle handla om ett sött bokstavståg ;) Man köper ett lok plus lösa vagnar med bokstäver. Kanske kunde vara något till Edvin istället för ett "vanligt" födelsedagståg. Skulle nog ha valt ett kortare namn med tanke på priset bara :P (Fast äh, 280 kr inklusive frakt är kanske inte såå farligt ändå?)
 
 
 

1000 kronor på Campadre

Jag tävlar om ett presentkort på 1000:- på Campadre hos Dianasdrömmar. Tävla HÄR du med :)
 
Jag har varit medlem hos Campadre länge och man kan fynda märkesvaror till väldigt bra priser! Såg nu att de har en kampanj med skor från Sorel. Om jag vann denna toppenvinst skulle jag utan tvekan slå till på ett par varma kängor! Har länge velat ha ett par riktiga "ute-skor". Det behövs för en tvåbarnsmamma känner jag :)
 
Dessa skulle jag fynda..
 
 
 
 
 
 
 

Han hör!

Igår var vi med Edvin (ja, han har fått ett namn! Känns väldigt ovant att kalla honom det dock..) på sjukhuset för att kolla hörseln på hans ena öra eftersom han inte "fick godkänt" på det när de kollade på bb. Två sekunder tog det att konstatera att vår lille gosse hör alldeles utmärkt! Skönt. 

Efter det tog vi en fika och sen passade jag på att ruinera mig på Polarn O. Pyret :P nädå, drygt 200 kr betalade jag bara efter att ha använt rabattkupong och presentkort som jag hade liggande :) Ny skaljacka till Arvid och mössor till bägge pojkarna blev det. Förra veckan fyndade jag en vinteroverall på rean som jag hoppas ska passa A nästa vinter och ett par skalbyxor. "Bara" ett par vårskor som saknas till honom nu sen blir det förhoppningsvis inte fler dyra inköp till barnen på länge!
RSS 2.0