Tre veckor

Drygt tre veckor är han redan, vår lilla bebis! Han är fortfarande pluttig men är vaken lite mer och har gått upp massor i vikt. Eller 600 gram iaf (800 om man räknar det där som han gick ner på bb). Arvid är så gullig med honom. Klappar på huvudet och pussar och kramar alltid godnatt :)
 
Nåt namn har han inte fått än.. Usch vad svårt det är (framförallt att komma överens!). Arvid och Gustav röstar på Bosse men det gör INTE jag. "Lillebo Bosse" eller "Lillebo hete Bosse", säger Arvid och då blir jag sur på Gustav som tutat i honom att han ska heta det! Jag ska också börja kalla honom för något bara sådär, typ Love för det namnet hatar Gustav! 

 
 
 
 

Nytt från Elodie Details

Snyygga grejer om ni frågar mig! 
 
 
Finns att förhandsboka HÄR
 
 
 
 
 

❤❤❤
Bubblan

Hej från bebisbubblan.
 
 
 

LoveloveloveMin stora kille

Åh, vad stolt jag är över min stora lilla kille som både igår och idag har kissat på pottan!! ❤ 


Älskade lillebror

Njuter! Lillebror är så gosig! Har ingen vidare inspiration (eller ork) till att blogga just nu egentligen, men vill iaf skriva något. Förlossningen gick minst lika bra som sist (även om det såklart gjorde satans ont!) men jag är väldigt glad att den nu är över. I korta drag så fick jag regelbundna värkar här hemma vid 22-tiden den 30 december och vid 02 var vi på förlossningen. 03.19 på självaste nyårsafton föddes vår bebis! Gick inte sönder något alls denna gången heller. Måste ju räknas som ganska smidigt, eller hur? ;) Lite för smidigt tror jag många som gått igenom tuffare förlossningar tycker..
 
Nu räcker det med barn för oss. Iaf för vääldigt lång tid framöver! Tänk vilka två fina killar vi har fått. Kärlek som inte går att beskriva i ord! Ska försöka ta tillvara på varje sekund.
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0