Loppi blogbag Nystart

Fick hem en Loppi Blogbag med tema "Nystart" för några dagar sedan. Passande såhär i början av året när många försöker starta ett lite sundare liv. 
 
Blutsaft- ett vegetabiliskt järntillskott som även är rik på B-vitaminer och fri från konseveringsmedel. Toppen om man tex är gravid tror jag och därför behöver lite extra järn. 
 
Ekomusli- baserat på ekologiskt odlade ursprungsgrödor såsom dinkel, emmer och nakenkorn. Hög halt av protein och näringsämnen. Odlat i Sörmland och flingorna är framställda genom kallvalsning på Warbro kvarn. Toppen säger jag! Köper nästan alltid ekologisk musli och när det är odlat och framställt i Sverige är det såklart ett stort plus. 
 
KidsZoo multivitamin- En nalle om dagen ger barnen en bra dos av de vanligaste vitaminerna. Naturliga färger och aromer, inga konstgjorda sötningsmedel. Jag tror inte att barn som får en någorlunda varierad kost behöver något sånt här, men det är kanske bra till matvägrande barn under en period :P 
 
Castus Fruktstänger- Ett tilltugg som är enkelt att ha med sig. Utan tillsatt socker, rik på fibrer, inga konserveringsmedel eller färgämnen. Toppen istället för lördagsgodis eller som muta på resor hade jag tyckt, OM det hade varit ekologiskt! Jag totaldissar framförallt icke ekologiska russin (speciellt till barnen) pga vindruvor är så hårt besprutade, så nej dessa kommer inte mina barn att äta.. Tyvärr. 
 
Friggs hälsote- Rooiboste med smak av blåbär och aqai. Naturligt fritt från koffein. Även här skulle jag önskat att det vore ekologiskt, men god smak osv. 
 
Friggs riskakor- Extra tunna, smakrika och med "superfrön" och naturliga ingredienser. Chiafrö och havssalt är en av de mest populära smakerna. Dessa tyckte jag var goda! Bra snacks till hela familjen.
 
Friggs vitaminbrus- En väl sammansatt blandning av vitaminer och mineraler. Deussutom goda som törstsläckare. Friggs sockerbalans är för den som vill minska sötsuget. Brustabletterna innehåller krom som bidrar till att upprätthålla normal blodsockernivå och vitamin C som bidrar till en normal energiomsättning. En exotisk smak av bla ananas och papaya. Jag personligen är inte mycket för brustabletter så dessa donerar jag till någon frivillig ;) Tycker dock att syftet med dem är bra och det är ju toppen om de verkligen fungerar. Vet att det finns ett liknande te också. 
 
 
Tusen tack till Loppi för att jag fick prova dessa nyheter! :) 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0