Älskade killar

 
 
Mina stora, fina killar! Älskar, älskar, älskar er. På måndag börjar Edvin dagis.. Hjälp vad tiden springer!
 
 

Loppi blogbag Mini Care

Fick hem en super-blogbag från Loppi i samarbete med Mini Care häromdagen. Användbart alltihop och såna här saker har en tendens att gå åt här hemma. 
 
Minicare Kräm för behandling av extra torr hud. Bra tex vid atopisk hud och eksem. 60% fett. Fri fri färgämnen och parfym. Denna hade jag faktiskt redan hemma upptäckte jag, haha. Framförallt används den till barnens kinder nu under vinterhalvåret och till mina torra händer. Har dock en annan, liknande, favorit som jag tycker funkar snäppet bättre, men denna är också bra och känns inte så "tung" på något sätt.
 
Minicare Washlotion som är en extra mild kroppsrengöring. Kan användas både med och utan vatten. Fri från konserveringsmedel, färgämnen och parfym. Denna kommer gå åt och är en sådan typisk "Matilda-produkt" :P Köper aldrig något med parfym eller liknande till barnen. Spännande att man kan använda den både med och utan vatten. Säkert superbra till barn (och vuxna?) som är extrem-torra och inte ska använda vatten knappt. 
 
Minicare Baby Mousse som är en mild rengöringsmousse för både hud och hår. Fri från konserveringsmedel, färgämnen, parfym och mineralolja. Har inte hunnit prova den än, men detta är en sådan produkt som jag skulle kunna köpa. För mig är det självklart att välja produkter utan "så mycket skit i" som möjligt till barnen. Även praktiskt med "allt i ett"- princip!
 
Minicare Baby Oil som mjukgör, återfuktar och skyddar huden. Använd i badvattnet eller direkt på huden. Passar även bra till att rengöra huden eller vid babymassage. Fri från konserveringsmedel, färgämnen, parfym och mineralolja. Då mina barn inte är pyttesmå längre så används inte babyolja jättemycket och när jag väl använder olja så blir det faktiskt vanlig olivolja eller rapsolja vilket funkar precis lika bra om inte bättre, men det är ju lite smidigare att ta med sig en sådan här flaska när man ska någonstans och när barnen var bebisar var det toppen att ha det vid skötbordet till blöjbyte osv. 
 
MiniCare Baby Zink Cream som har en unik kombination av zinkoxid, glycerol och panthenol som vårdar och återfuktar huden. Skyddar ömtålig hud. Vattenavvisande och fri från konserveringsmedel, färgämnen, parfym och mineralolja. Då mina barn som sagt är lite större nu så används inte någon "blöjkräm" direkt, men det är ju bra att ha någon typ av kräm hemma och då verkar denna jättebra tycker jag.
 
 

Colour

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Black and white

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0