Bildbomb

Lite från sommaren.. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mycket

Såå längesen jag skrev här nu då.. Läser någon fortfarande? Haha. Det har hänt så otroligt mycket så jag vet inte ens vart jag ska börja, så jag borde nog inte börja alls :P 
 
Nya utmaningar på jobbet är det i alla fall, och stora förändringar hemma som har tagit en sådan enorm energi. Jag vägrar låta mig själv gå under och det har varit min inställning hela tiden. Väldigt stolt över mig själv och jag känner mig starkare och faktiskt på väg att bli lyckligare än på länge. Men jag kan ju känna att det är och har varit väldigt mycket att hantera för mig.. Men jag är en fighter ;) Tro det eller ej. Har nog varit redo för detta mycket längre än jag själv har insett, och jag är så nöjd med att JAG SJÄLV har tagit mig dit jag står nu. (Med hjälp av framförallt min fantastiska vän som stöttat mig igenom mitt helvete som jag har haft framförallt detta år.)
 
Och där lämnar vi det just nu tror jag..
 
Arvid har fyllt fyra år! Som han har längtat! Typ sedan han fyllde tre, haha. Och så har han lärt sig cykla utan stödhjul i sommar! Helt otroligt. Han är så go, min fina fina Arvid. Så klok och rolig och helt underbar. Min stora lilla kille som jag älskar så mycket. Lillebror har börjat säga många ord nu och Arvid är "Ajja" :) Såå tacksam över dessa två!
 
 
 
 
 
RSS 2.0